Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Μια Όαση Αναψυχής στην Καρδιά της 1ης Στρατιάς


Μια πραγματική όαση αναψυχής για μικρούς και μεγάλους έχει δημιουργηθεί και βρίσκεται στο κέντρο της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Αναφερόμαστε στην ''καφετέρια'' ή αλλιώς ''παράρτημα'' κατά τους στρατιωτικούς δικαιούχους, η οποία βρίσκεται δίπλα από το Στρατιωτικό πρατήριο του σχηματισμού εντός του χώρου των ΣΟΑ.

Ο χώρος αυτός αν και είχε πολλές δυνατότητες θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπολειτουργούσε ή καλύτερα λειτουργούσε μόνο ως καφετέρια για κάποιες ώρες την ημέρα. Γι' αυτό εξάλλου και ήταν σχεδόν πάντα άδειος.
Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, με πρωτοβουλία του Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη, ο οποίος έχει ρίξει βαρύτητα στη μέριμνα του προσωπικού, ο χώρος αυτός αναβαθμίστηκε και έχει μετατραπεί σε μια πραγματική όαση αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα η μέχρι σήμερα άδεια καφετέρια που σημειωτέον βρίσκεται δίπλα από το πρατήριο με μεγάλη παιδική χαρά και άνετο πάρκινγκ, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες ως  ψησταριά και πιτσαρία. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η κίνηση στο χώρο έχει αυξηθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να μην βρίσκει κανείς εύκολα τραπέζι. Όσον αφορά τις παραγγελίες για σουβλάκια και πίτσα εκεί γίνεται πραγματικά ο χαμός!
Μάλιστα όπως μαθαίνουμε αρκετά είναι τα στελέχη που προγραμματίζουν να διοργανώσουν και παιδικά γενέθλια στο χώρο!

Η καφετέρια - ψησταριά - πιτσαρία της 1ης Στρατιάς λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι για καφέ και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Παραγγελίες για φαγητό γίνονται από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.