Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Συμμετοχή Αρχηγού ΓΕΝ στις Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της 153ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

  
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 21 Μαΐου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος, Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 153ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, στη ν. Κέρκυρα.

        Με την ευκαιρία της παραμονής του στη ν. Κέρκυρα, ο Αρχηγός ΓΕΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ) και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αγίου Στεφάνου Κέρκυρας όπου ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητάς του και επικοινώνησε με τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.