Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Μείωσε κατά 1.500 τόνους τις εκπομπές CO2 η 16η Μεραρχία “Διδυμοτείχου”


Κατά 1.528 τόνους μειώθηκαν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που παράγει η 16η Μεραρχία στο περιβάλλον του βορείου Έβρου, από το 2015 μέχρι το 2016.
Το αριθμητικό αυτό μέγεθος έχει μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα, εάν σκεφτεί κανείς ότι για να απορροφηθεί η ποσότητα αυτή απαιτούνται 2.037 στρέμματα δάσους! Ειδικότερα, το 2015 οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ήταν 16.146 τόνοι και το 2016 μειώθηκαν σε 14.618 τόνους. 

Το ενεργειακό αποτύπωμα της 16ης Μεραρχίας στο περιβάλλον της περιοχής , οι δράσεις και η περιβαλλοντική πολιτική του στρατού ξηράς, θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε ημερίδα που συνδιοργανώνουν στην Ορεστιάδα, στις 2 Ιουνίου, το Δ' Σώμα Στρατού, η 16 Μεραρχία και η 3η Μ/Κ Ταξιαρχία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.