Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

15η Συνάντηση Κοινοπραξίας Ναυτικής Διοικητικής Μέριμνας

 Από 8 έως 10 Μαΐου 2017 διοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών η 15η Συνάντηση της Κοινοπραξίας Ναυτικής Διοικητικής Μέριμνας ΝΑΤΟ (Naval Logistics Support Partnership-NLSP), στην οποία το ΠΝ εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Ε’ Κλάδου ΓΕΝ, Αρχιπλοίαρχο (Ο) Ν. Χριστόπουλο Π.Ν.

        Κύριο έργο της Κοινοπραξίας είναι η υποστήριξη των επιχειρησιακών αναγκών των Πολεμικών Πλοίων των χωρών του ΝΑΤΟ σε παγκόσμια κλίμακα. Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης επιβεβαιώθηκε ο σημαντικός ρόλος του ΠΝ ως μέσου προβολής ισχύος στις Νατοϊκές επιχειρήσεις και εξετάστηκαν προτάσεις για τη βελτιστοποίηση των διασυμμαχικών διαδικασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.