Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

“Κόβονται” θέσεις εξωτερικού οι 11 από το επιτελείο Κωσταράκου! Κοντά στα 2 εκ. κέρδοςΔεκάδες θέσεις εξωτερικού στις οποίες υπηρετούσαν στρατιωτικοί “κόβονται” ή συγχωνεύονται στην προσπάθεια συμμαζέματος που έχει εξαγγείλει μήνες τώρα μέσω Militaire.gr o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Συνολικά εξοικονομούνται χρήματα που μέχρι στιγμής φθάνουν το 1.887.757 ευρώ! Υπάρχει δυνατότητα για ακόμη περισσότερα.
Το πιο ενυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ανάμεσα στις θέσεις που καταργούνται περιλαμβάνονται 11 από τις 21 στο επιτελείο του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μιχάλη Κωσταράκου. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος αυτών των 11 θέσεων; 712.757 ευρώ!

Τουλάχιστον μάθαμε πόσο κοστίζουν οι 11 θέσεις του επιτελείου. Κάποια στιγμή θα μάθουμε και το συνολικό κόστος. Θα βγει κάποια στιγμή κι άλλη Κοινή Υπουργική Απόφαση σαν κι αυτή από την οποία μάθαμε το κόστος.
Το ερώτημα το ΄χουμε θέσει: τι έχει κερδίσει η χώρα από το γεγονός ότι πήραμε αυτή η θέση;
Το επόμενο ερώτημα είναι για στρατιωτικούς που γνωρίζουν: Τι συντηρούσαμε με 712.757 ευρώ; Όπως μας λένε στρατηγοί “ένα ολόκληρο Σώμα Στρατού”.
Βέβαια να επισημάνουμε ότι όπως αναφέρει το άρθρο 2 της απόφασης “η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει  “μετά τη λήξη της θητείας των εκεί υπηρετούντων κατά την έναρξη ισχύος της παρούσης στελεχών θα ισχύσουν από 1-1-2018″!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.