Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Επισκέψεις ΣΝΔ σε 1η ΣΤΡΑΤΙΑ, 1η ΤΑΞΑΣ, 32 ΤΑΞ ΠΖΝ


Στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, οι Ναυτικοί Δόκιμοι της IVης Τάξης επισκέφθηκαν:
1.Την Τρίτη 02 Μαΐου 2017, την έδρα της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, όπου ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητές της. Ενημερώθηκαν επίσης, για την αποστολή του Ελληνικού Ευρωπαϊκού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).

2.Tην Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017:
α.Την έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1 ΤΑΞΑΣ «ΚΙΛΚΙΣ – ΛΑΧΑΝΑ»), όπου ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητές της.
β.Την έδρα της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖΝ «ΜΟΡΑΒΑΣ»), όπου ενημερώθηκαν για την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητές της, ενώ πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων της Ταξιαρχίας, από τον Αρχηγό της Σχολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.