Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ Σχης Νίκος Φανιός κι έγινε viral!


Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου ανέβασε στο λογαριασμό του ΓΕΣ στο facebook, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός.

Όπως σημειώνει ο ίδιος στην ανάρτηση, ''Φωτογραφία με ιδιαίτερο συμβολισμό που μας έστειλε φίλος της σελίδας και αποδεικνύει το ήθος, τη συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη, αρετές που από τις πρώτες μέρες της στρατιωτικής τους καριέρας ενστερνίζονται τα μελλοντικά Στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Ο τερματισμός 5 Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ στο Οχυρό Ιστίμπεη. Μετά από 14 χιλιόμετρα ορεινού δρόμου τερμάτισαν μαζί, ο ένας κρατώντας το χέρι του άλλου.
Να σημειώσουμε από την πλευρά μας πως η φωτογραφία...μιλάει από μόνη της και τα δικά μας σχόλια απλά περιττεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.