Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Εκτελέστηκαν τελικά βολές καμπύλης τροχιάς στον Άγιο Σώζoντα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Στη εκτέλεση πυρών όπλων καμπύλης τροχιάς προχώρησε σήμερα η 88 ΣΔΙ της Λήμνου στην περιοχή του Άγιου Σώζoντα, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί με έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος της ΟΛΣΥ, Αντώνης Καραγιάννης.


Με βάση την ανακοίνωση αυτή, γινόταν γνωστό ότι «θα εκτελεστούν πυρά όπλων καμπύλης τροχιάς στην περιοχή Φυσίνης (εντός θαλασσίου χώρου ΝΑ Ακρωτηρίου Αγίας Ειρήνης) την 03 και 04 Απριλίου 2017, από τις 8:00 ως 14:00.

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται στα όρια Ακρωτήριο Άγιος Σώζων – Υψ. Καλαμούδια – Λουρί – Υψ, Δυο Λαγκάδες – Ακρωτήριο Αγία Ειρήνη, ο θαλάσσιος χώρος πέριξ Ακρ. Αγίας Ειρήνης και σε βάθος έξι χιλιομέτρων εντός της θαλάσσης.
Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες είναι επικίνδυνα στη ν περιοχή να κυκλοφορούν άνθρωποι, ζώα, οχήματα και να πλέουν σκάφη, προς αποφυγή ατυχημάτων.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι, στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των πυρών ανευρίσκονται από τους κατοίκους της περιοχής, μη εκραγέντα βλήματα, να αποφεύγεται η προσέγγιση τους και να ενημερώνονται άμεσα η πλησιέστερη Στρατιωτική, Λιμενική ή Αστυνομική Αρχή».

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν εχθές δεν πραγματοποιήθηκαν βολές, όμως σήμερα η βολή έγινε κανονικά, με έγγραφο - έγκριση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σε χώρο ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως στρατιωτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.