Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Πλήρης επιβεβαίωση του kranosgr. Ανακοινώθηκαν μεταθέσεις Ανωτέρων Αξκων Στρατού Ξηράς
Πλήρης επιβεβαίωση του kranosgr σχετικά με τις μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς. Όπως είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες, το Γενικό Επιτελείο Στρατού  βρισκόταν στο τελικό στάδιο της διαδικασίας ολοκλήρωσης των μεταθέσεων.(ΕΔΩ)


Ήδη αυτή τη στιγμή φεύγουν από το ΓΕΣ οι καταστάσεις με τα ονόματα των μετατειθέμενων Συνταγματαρχών Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς,  Αξιωματικών Εξωτερικού και Ανωτέρων Κύπρου.
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει οι μεταθέσεις να ξεκινήσουν να ανακοινώνονται τόσο νωρίς, κάτι το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, είχε δώσει εντολή όλες οι διαδικασίες να τελειώσουν πολύ γρήγορα για να μην υπάρχει ταλαιπωρία των στελεχών και των οικογενειών τους.

Πρώτο λοιπόν το ΓΕΣ και δύο μήνες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι θα ανακοινώσει όλες τις μεταθέσεις Αξιωματικών και Υπαξιωματικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.