Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

EYXEΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΔ ΑΝ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Μεγάλη μέρα η σημερινή, καθώς γιορτάζουμε τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου Αγ. Γεωργίου, του Προστάτη Αγίου του Στρατού Ξηράς.


Το Πεζικό, όπως και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι αξιόμαχο και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας των συνόρων μας αλλά και της χώρας μας ολόκληρης.
Ο Αγ. Γεώργιος καθοδήγησε τον Ελληνικό Στρατό σε νικηφόρες μάχες και πολέμους. Εύχομαι να προστατεύει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο δύσκολο έργο της εκτέλεσης του καθήκοντός του, ώστε να μην ξαναζήσουμε τραγωδία, όπως αυτή που ζήσαμε πριν από λίγες μέρες με την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου.


Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλα τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, αλλά και σε όλους που γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.