Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Εντυπωσιακή άσκηση με ρίψη αλεξιπτωτιστών από ελικόπτερο Chinook στις αλυκές Καλλονής Λέσβου
Η απάντηση στις προκλήσεις του Ερντογαν ήρθε χτες από τα κομάντο του Ελληνικού στρατού..

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ο φακός του Στρατη Μακροδουλη από τις ρίψεις αλεξιπτωτιστών του στρατού από αεροπλάνο τύπου Boeing CH-47 Chinook στις Αλυκές Καλλονής χτες Τετάρτη 05/04/017.

Μια μοναδική άσκηση ρίψης  αλεξιπτωτιστών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής στις Αλυκές Καλλονής Λέσβου.

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος Έλληνες αλεξιπτωτιστές ορμάνε στο κενό από την πίσω πόρτα του Chinook αψηφώντας τον κίνδυνο, καθώς άρτια εκπαιδευμένοι οι άντρες των ειδικών δυνάμεων κάνουν άλμα ελεύθερης πτώσης!


Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες που κατέγραψε και διέθεσε στο LesvosPost ο Στρατης Μακροδουλης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.