Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Θητεία τέλος για τη Βίκυ στο Πεντάγωνο. Πήρε... «απολυτήριο»
ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥΠρόωρο τέλος για τη θητεία της Βίκυς Παπαλουκά στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου. Λίγες ημέ­ρες μετά τη συμπλήρωση ενός μήνα από τον διορισμό της στο Πεντάγωνο ως ει­δικής συνεργάτιδας του υπουργού Εθνι­κής Άμυνας, η όμορφη δημοσιογράφος αποχωρεί, παρόλο που αυτό το διάστη­μα έδειξε να κυλά ομαλά.Η πρόσληψη της Β. Παπαλουκά στο εν λόγω γραφείο του Π. Καμμένου έγινε προκειμένου η έμπειρη δημοσιογράφος να συμβάλλει στην επικοινωνιακή διαχείριση των κρίσιμων ζητημάτων του ΥΠΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Τελικά, όμως, η συ­νεργασία των δύο πλευρών δεν ευοδώθηκε και η απόλυση της Β. Παπαλου­κά από το γραφείο ανακοινώθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 16 Μαρτίου.Η εν λόγω απόλυσή της έρχεται λίγες ημέρες πριν η ίδια αποχωρήσει και από την ΕΡΤ, όπου είχε αναλάβει τη συμπαρουσίαση της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη».

Η όμορφη δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από το Star, προκειμένου να ενταχθεί στη συντακτική ομάδα του δελ­τίου ειδήσεων του σταθμού, την οποία δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Για τον λόγο αυτόν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την ΕΡΤ, παρόλο που είχε ήδη γυρίσει και το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως είχαν γράψει τα «Π», η πρόσληψη της Β. Παπαλουκά στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Άμυνας έγινε στις 24 Φεβρουάριου, ενώ η ίδια είχε ξεκινήσει την εργασία της σε αυτό ήδη από τις 14 του ίδιου μήνα.(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-01/04/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.