Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Στο Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς


Χρονιά Εφέδρων και Εθνοφυλάκων το 2017 και ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, συναντήθηκε χθες με οπλίτες και εθνοφύλακες στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης.




Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε το Δ'ΣΣ, όπου ενημερώθηκε από το Στρατηγό Καμπά και τους επιτελείς του για την αποστολή και την ετοιμότητα του σχηματισμού, ενώ συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Ξανθή επισκέφθηκε και το Τάγμα Εθνοφυλακής στον Εχίνο.





Πρόκειται για δύο σημαντικές επισκέψεις, που μόνο τυχαίες δεν ήταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.