Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Απόστρατοι επί ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ χωρίς ούτε ένα ευρώ! Γιατί δεν παίρνουν σύνταξη!

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης με τις συντάξεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ενώ υπάρχει η απόφαση από την 6η Φεβρουαρίου με την υπογραφή του ΑΝΥΠΟΙΚ  Γ. Χουλιαράκη να κοπούν οι τρίμηνες αποδοχές (σωστά) και να δίδεται στους αποχωρούντες το 50% του βασικού μισθού  και του χρονοεπιδόματος, για κάποιο περίεργο λόγο και παρότι η απόφαση λέει ρητά να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ΔΕΝ έχει δημοσιευθεί ακόμη.

Το αποτέλεσμα είναι το Γενικό Λογιστήριο να ΜΗΝ δίνει τρίμηνες αποδοχές επικαλούμενο την εν λόγω απόφαση και ταυτόχρονα να ΜΗΝ δίνει και το 50% του βασικού μισθού  και του χρονοεπιδόματος με την αιτιολογία ότι εν λόγω απόφαση, δεν έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης!!!!!


Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του και τα Στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ στον εμπαιγμό.

Όπως έχει ξαναγράψει το Militaire κανένα Στέλεχος που αποστρατεύτηκε από τις ετήσιες κρίσεις του 2016 και μετά, δεν έχει λάβει ούτε σύνταξη ούτε εφάπαξ, λόγω αδυναμίας υπολογισμού Συντάξεως από το ΓΛΚ μετά τον νόμο Κατρούγκαλου.

Να σημειωθεί  ότι οι Μηχανογραφήσεις Μισθοδοσίας των Γενικών Επιτελείων μπορούν άμεσα να βγάλουν το ποσό του 50% του βασικού μισθού και του χρονοεπιδόματος, ώστε να πληρωθούν άμεσα τα Στελέχη που αποχωρούν και μέχρι ο Ενιαίος Φορέας Κύριας Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) να βγάλει το τελικό ποσό της σύνταξης, που δεν θα διαφέρει από τις ήδη αποδοχές που θα έχουν λάβει τα υπό συνταξιοδότηση Στελέχη. 

Η παρέμβαση των Καμμένου, Βίτσα και Τόσκα, θα πρέπει να είναι άμεση και απευθείας στον Πρωθυπουργό.  Οι πληροφορίες του Militaire λένε ότι δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη η απόφαση Χουλιαράκη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, διότι ΔΕΝ έχει πάρει το “πράσινο φως”  από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.