Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Ο σεβασμός Έφεδρου Υπολοχαγού στον Ταξίαρχο Πάρι Καπραβέλο
Δεν υπάρχει πιο τιμητικό πράγμα για έναν Αξιωματικό να τον θυμούνται οι πρώην στρατιώτες του και Έφεδροι Αξιωματικοί διατηρώντας ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία τους.  Αυτό συνέβη σήμερα το πρωί στο Κιλκίς όταν συνάντησε τον Ταξίαρχο της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' Πάρι Καπραβέλο ο Έφεδρος Υπολοχαγός της ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής Γ. Τσάτσαρος. Η συγκίνηση και των δύο μεγάλη αφού είχαν υπηρετήσει μαζί στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών στο Βόλο και είχαν χρόνια να βρεθούν. 

Ο καλός φίλος του kranosgr Έφεδρος Υπολοχαγός Γ. Τσάτσαρος μας μετέφερε τις καλύτερες εντυπώσεις  από τη θητεία του για το υψηλό επίπεδο του Αξιωματικού και ανθρώπου Ταξιάρχου Πάρι Καπραβέλου και για τον σεβασμό τον οποίο τρέφει στο πρόσωπό του, με τον οποίο ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί.

Ωραίες συγκινητικές στιγμές που πραγματικά άξιζε να αποτυπωθούν από το φακό του kranosgr.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.