Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Ο ΥΦΥΠΕΞ Τέρενς Κουίκ για Πάσχα σε φυλάκια του Έβρου μαζί με το Στρατηγό Δκτη του Δ'ΣΣ Γεώργιο Καμπά

Σε φυλάκια του Έβρου περιόδευσε και σήμερα Κυριακή του Πάσχα ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Συνοδευόμενος από το Στρατηγό Διοικητή του Δ΄ΣΣ Γεώργιο Καμπά, επισκέφθηκαν το φυλάκιο Πλαγιών όπου αντάλλαξαν Πασχαλινές ευχές με στελέχη και οπλίτες εν υπηρεσία.

Χθες βράδυ ο Τέρενς Κουίκ μαζί με το Στρατηγό Καμπά παρακολούθησαν την τελετή της Ανάστασης σε ακριτικά φυλάκια, ενώ το απόγευμα υποδέχθηκαν το Άγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.