Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Κατάθεση στεφάνου από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντγο Ηλία Λεοντάρη στο μνημείο πεσόντων στα Κούκλια


Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, στο πλαίσιο των επισκέψεων-ενημερώσεων του σε Διοικήσεις, Σχηματισμούς και Τακτικά Συγκροτήματα, την 27 Απριλίου 2017 επισκέφθηκε το μνημείο που βρίσκεται στο χώρο της πτώσης του ελικοπτέρου της Εθνικής Φρουράς στο χωριό Κούκλια, όπου την 10 Ιουλίου 2002 κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης, ελικόπτερο  στο οποίο επέβαιναν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης, ο Διοικητής Διοίκησης Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Στυλιανός Δεμέναγας, ο Επισμηναγός Πάρης Αθανασιάδης, ο Πλωτάρχης Νικόλας Γεωργίου και ο Σμηναγός Μιχάλης Σιακαλλής, συνετρίβη με αποτέλεσμα όλοι οι επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους .


    Στο μνημείο τελέστηκε τρισάγιο και κατέθεσε στεφάνι ο Αρχηγός σε ένδειξη τιμής για τους πεσόντες Αξιωματικούς.
    Στην τελετή παρέστησαν, ο Διοικητής Αεροπορίας, ο Διοικητής ΤΣ/8ου ΣΠ, ο Κοινοτάρχης και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κουκλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.