Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Στρατός Ξηράς: Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις Διοικητών Μονάδων


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι μεταθέσεις Διοικητών Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Στρατού Ξηράς.

Μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων Συνταγματαρχών Όπλων και Σωμάτων, Αξιωματικών Εξωτερικού και Κύπρου την περασμένη εβδομάδα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη έχουμε και τις ανακοινώσεις των νέων μεταθέσεων. Αυτή την ώρα οι καταστάσεις με τα ονόματα έχουν φθάσει στους σχηματισμούς και στις Μονάδες.

Όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα διεργασίες, το ΓΕΣ τηρεί απόλυτα το χρονοδιάγραμμα που είχε αρχικά θέσει για γρήγορη ολοκλήρωση των φετινών διαδικασιών. Εξάλλου είναι ένα θέμα που παρακολουθεί στενά ο ίδιος ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, που σημαίνει ότι παρεκκλίσεις από τον αρχικό προγραμματισμό δεν θα υπάρξουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.