Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

ΛΑΦ ΚΙΛΚΙΣ: ''Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα''


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μία από τις καλύτερες λέσχες Αξιωματικών της Ελλάδος και μπορεί να είναι. Πρόκειται για τη ΛΑΦ Κιλκίς την οποία επισκεφθήκαμε στο πλαίσιο της Άσκησης ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017'' που διεξάγεται από προχθές Παρασκευή στην περιοχή της Αργυρούπολης.


Πρόκειται για ένα προσεγμένο χώρο - μικρό πολυκατάστημα θα το ονομάζαμε εμείς - ο οποίος παρέχει στην κυριολεξία όλες τις ανέσεις και τις διευκολύνσεις που χρειάζεται μια οικογένεια. Κάνοντας λοιπόν μια μικρή περιγραφή του χώρου ή καλύτερα των χώρων του κεντρικού κτιρίου, βλέπουμε να υπάρχουν τα πάντα. Αίθουσα φαγητού, μεγάλος παιδότοπος, μίνι μάρκετ, γυμναστήριο, ίντερνετ καφέ, καφετέρια, μπαρ, κήπος και ξενώνας φιλοξενίας επισκεπτών. Εδώ μπορεί να έρθει μια οικογένεια το πρωί να κάνει τα ψώνια της, να αφήσει τα παιδιά στον παιδότοπο ή στο ίντερνετ καφέ, να φάνε το μεσημέρι στο εστιατόριο ή το βράδυ στην ταβέρνα του πάνω ορόφου και να επιστρέψουν στο σπίτι τους πλήρεις. Δεν θα σταθούμε στο μενού που περιλαμβάνει στην κυριολεξία τα πάντα, θα κάνουμε όμως μια μικρή αναφορά στο Διευθυντή της Λέσχης Υπολοχαγό Ζησόπουλο Νίκο και το προσωπικό της ΛΑΦ που μας έχουν εντυπωσιάσει με τη συμπεριφορά τους. Διατηρούν ένα χώρο με πολλές απαιτήσεις πεντακάθαρο και είναι αρκετά εξυπηρετικοί απέναντι στους θαμώνες οι οποίοι είναι αρκετοί. 


''Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα'' στη ΛΑΦ Κιλκίς την οποία  αξίζει κάποιος να  επισκεφθεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.