Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Τα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» της Θράκης έτοιμοι όσο ποτέ να υπερασπιστούν κάθε σπιθαμή του εθνικού μας εδάφους

Οι Εθνοφύλακες του Δ΄ Σώματος Στρατού δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα στην προσφορά προς την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Με μέτρα τα οποία έχουν υιοθετηθεί από τον σχηματισμό, για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των εθνοφυλάκων, οι ακρίτες της Θράκης παρουσιάζουν  έμπρακτα σε κάθε δραστηριότητά τους για εκπαίδευση το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον και ζήλο για την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Μονάδων τους με απώτερο σκοπό τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, όποτε και εάν απαιτηθεί.

Δείτε φωτό από δραστηριότητες των Εθνοφυλάκων της Θράκης στο kranosgr:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.