Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Το ΚΕΕΜ τιμά τον προστάτη του Στρατού Ξηράς Άγιο Γεώργιο

Την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11.05 στο Στρατόπεδο «Σχη (ΠΖ) Κων/νου Δαβάκη», θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία και μετά το πέρας της, θα ακολουθήσει η ανάγνωση της Ημερησίας Διαταγής του κ. Αρχηγού ΓΕΣ, κατάθεση στεφάνου από το Διοικητή του Κέντρου, έκθεση οπλομηχανημάτων, οχημάτων και τεχνικών υλικών καυσίμων που διαθέτει το Κέντρο και παρουσίαση έκθεσης φωτογραφίας με παράλληλη προβολή βίντεο ιστορικών στιγμών του ΓΕΣ, των Μονάδων του ΣΕΜ και του ΚΕΕΜ.

Πέρας Προσέλευσης: 10:50
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.