Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Τηλεφωνική επικοινωνία του Α/ΓΕΣ Αντγου Αλκ. Στεφανή με την Δεκανέα Βασ. Μπουμπουλούδη


Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δεκανέα Επαγγελματία Οπλίτη Βασιλική Μπουμπουλούδη είχε πριν λίγη ώρα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ο κος Στεφανής από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το περιστατικό ζήτησε να επικοινωνήσει με τη Δεκανέα για να τη συγχαρεί για τη στάση της απέναντι στο ιερό εθνικό μας σύμβολο που είναι η Ελληνική Σημαία.

Ήδη όπως μαθαίνουμε ο κος Αρχηγός έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για τη βράβευση της. Χθες ο Στρατηγός Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Δημ. Κούκος κάλεσε τη Βασιλική Μπουμπουλούδη στο Επιτελείο του Σχηματισμού και ενώπιον των στελεχών της έδωσε συγχαρητήρια.

Είναι πράγματι σημαντική η πρωτοβουλία του Αρχηγού Αντιστρατήγου Στεφανή να επικοινωνήσει ο ίδιος άμεσα και να τιμήσει ένα στέλεχος του Ελληνικού Στρατού για την ενέργειά του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.