Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος παραδίδει το ξίφος του Αξιωματικού στο γιο του Σχη Θωμά ΑδάμοΣυγκλονιστικές ήταν η στιγμές στο κοιμητήριο του Παλαιοκλησίου Καρδίτσας, όπου  ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος κηδεύτηκε με όλες τις τιμές από την πολιτεία,  δίπλα στο τάφο του ήρωα της Κύπρου Στέφανου Γιαννάκου.


Η μπάντα παιάνιζε τον Εθνικό ύμνο, το άγημα απέδιδε τιμές και άντρες του στρατού πυροβολούσαν τιμητικά στον αέρα.


Στρατιωτικοί, δίπλωσαν την Ελληνική Σημαία και μαζί με το πηλήκιο και  τα παράσημα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βαθιά συντετριμμένος  παρέδωσε το ξίφος του Αξιωματικού στο γιο του αδικοχαμένου Συνταγματάρχη που σε λίγο καιρό θα είναι πρωτοετής σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.