Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ευχαριστίες του ΠΣΑΕΜΘ στον Π. Καμμένο για τη ρύθμιση των ΕΜΘ


 Σχέδιο Νομου του ΥΠΕΘΑ για διαβούλευση δίνει αποστρατευτικό βαθμό Ανθλγου στους ΕΜΘ 
 
Ρύθμιση για την απονομή του αποστρατευτικού βαθμού του Ανθυπολοχαγού στους ΕΜΘ, περιέχει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που βγήκε στη διαβούλευση και αποτελεί δικαίωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας  που είχε ζητήσει για ηθικούς λόγους να δοθεί ο καταληκτικός βαθμός του Ανθυπολοχαγού στους Εθελοντές Μακράς Θητείας.ΕΔΩ το υπο διαβούλευση Σχέδιο Νόμου

και ΕΔΩ  η Αιτιολογική εκθεση
Απομένει να το δούμε σε ΦΕΚ πλεόν!! Ο ΠΣΑΕΜΘ ευχαριστεί τον κ.ΥΠΕΘΑ για την ευαισθησία που έδειξε στο αίτημα μας , που με τη νομοθετική αυτή ρύθμιση επιλύει ένα  πρωτίστως  ηθικό θέμα που απασχολεί τους ΕΜΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.