Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Η ΕΠΟΠ που ξέμπλεξε τη σημαία στην Αλεξανδρούπολη βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Η ΕΠΟΠ που ξέμπλεξε την ελληνική σημαία από το ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης και τιμήθηκε γι΄ αυτό ,μ΄ένα κείμενό της στο facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους.Διαβάστε τι γράφει:

Τα τελευταία 24ωρα βιώνω συναισθήματα που δεν πίστευα ότι θα βίωνα ποτέ στη ζωή μου και αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας.
Όταν το μεσημέρι τις 05 Απριλίου 2017, είδα την σημαία στο ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης μπλεγμένη σε κλαδιά ενός δένδρου, αποφάσισα να την ξεμπλέξω και δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα ακολουθούσε. Απλός κόσμος να χειροκροτεί και να φωνάζει μπράβο. Μέσα σε ελάχιστες ώρες είχε διαδοθεί σε όλη τη χώρα από τους τοπικούς σταθμούς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναρίθμητα τα συγχαρητήρια που δέχτηκα από γνωστούς και αγνώστους, ανώνυμους και «επώνυμους», συγγενείς και στρατιωτική ηγεσία. Μέσα λοιπόν από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τα καλά σας λόγια!

Ειλικρινά, η ενέργειά μου αυτή δεν ήταν προϊόν σκέψης. Η θέα της εικόνας με στεναχώρησε και ασυναίσθητα σταμάτησα και έκανα αυτό που πίστευα. Έκανα αυτό που μου έμαθαν οι γονείς μου, οι δάσκαλοί μου στο σχολείο και οι επικεφαλής μου στο Στράτευμα. Έκανα αυτό που μαθαίνω και τώρα εγώ στον γιο μου. Να αγαπάει την Πατρίδα του, να τιμά και να σέβεται τα σύμβολα. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, έκανα το καθήκον μου ως Ελληνίδα, ως μάνα και ως στρατιωτικός. Αυτό που κάνουμε καθημερινά όλοι μας.
Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για τα τιμητικά σας λόγια, αλλά η τιμή για μένα δεν είναι η πράξη μου. Είμαι Ελληνίδα, μάνα και στρατιωτικός. Αυτή είναι η Τιμή μου…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.