Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης επισκέφτηκε ο νέος διοικητής της ΧΧΙ ΤΘΤ Κομοτηνής

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη επίσκεφτηκε ο νέος διοικητής της ΧΧΙ ΤΘΤ Λάζαρος Καμπουρίδης, το πρωί της Τετάρτης (26/4), στο γραφείο του, μαζί με τον πλέον πρώην διοικητή Κοσμά Μόσχο.

Ο κ. Τσαλικίδης έκανε την εξής δήλωση: "Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για την στρατιωτική ηγεσία με την αλλαγή διοίκησης και την τελετή παράδοσης- παραλαβής στην 21η Ταξιαρχία τεθωρακισμένων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ταξίαρχο κ. Κοσμά Μόσχο για την άριστη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα που υπηρέτησε στην περιοχή μας, να εγκωμιάσω την απρόσκοπτη εργασία του με αποκλειστικό στόχο την διατήρηση της Εθνικής μας Ασφάλειας ενώ πρέπει να επισημάνω πως πολλές φορές αποτέλεσε αρωγός στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για την περιοχή μας. Εύχομαι στον νέο Διοικητή Ταξίαρχο κ. Λάζαρο Καμπουρίδη να είναι υγιής και δυνατός έτσι ώστε να συνεχίσει με αντίστοιχη αφοσίωση και συνέπεια και να διαβεβαιώσω πως θεσμικά, τόσο η Περιφέρεια ΑΜ-Θ όσο και η Π.Ε. Ροδόπης συνεργάζεται πάντα με τις Ένοπλες Δυνάμεις προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.