Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Μήπως …. να το δούμε «αλλιώς»!!Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης
Υποναύαρχος ε.α ΠΝ
Μήπως εμάς εδώ, την Ελλάδα, μας εξυπηρετεί, μας συμφέρει Εθνικά …. μια καθαρή, μεγάλη νίκη του Ερντογάν!?

Μήπως να αφήσουμε κατά μέρος, τις ηλίθιες ιδεοληψίες, τις ανούσιες διεθνιστικές υπερβολές περί ελευθεριών και δημοκρατίας, για τα «σπίτια» των γειτόνων μας …. και να κοιτάξουμε «τα του οίκου μας»!!

Η Τουρκία δεν είναι Δύση και είναι πολύ – μα πάρα πολύ μακριά από την Ευρώπη και ένας Τσίπρας εκεί, σε μια τέτοια αχανή Χώρα, σ’ ένα λαό με τέτοια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανάγκες, θα ήταν το «αναμμένο φιτίλι», για μια γενικευμένη έκρηξη, στην περιοχή μας!!

Η Ευρώπη, είναι ένα καράβι σύγχρονο και ευέλικτο, με πολλά αυτοματοποιημένα συστήματα πλοήγησης και πολλαπλών ελέγχων ασφάλειας, που περιστασιακά …. αντέχει και κάποιον ανίκανο και άσχετο Κυβερνήτη στη Γέφυρα της!!
Η Τουρκία όμως (και άλλες όμορες Χώρες της Ανατολής), είναι άλλο βαπόρι, βαρύ και παραδοσιακό και θέλει ….. «Κυβερνήτες με μέζεα» …. με πολύ βαριά μέζεα, μάλιστα!!Σκεφτείτε το !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.