Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Επιτέλους πρόσβαση στα φαρμακεία της Καβάλας για τα στελέχη του ΣΞ με πρωτοβουλία του Δ'ΣΣ


Επιτέλους τα στελέχη της περιοχής Καβάλας αποκτούν πρόσβαση με το βιβλιάριο ασθενείας στα Φαρμακεία της Περιφερειακής Ενότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά από συνεργασία  του Δ'ΣΣ με την ΧΧ ΤΘΜ, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες συνάντηση στρατιωτικής αντιπροσωπείας με την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας κα Ρακιτζή Αναστασία, με την οποία συζητήθηκε και συμφωνήθηκε το θέμα σύναψης σύμβασης των φαρμακείων της Π.Ε. με το ΥΠΕΘΑ. 

Αρχικά από 1 Μαΐου 2017,  αριθμός φαρμακείων της πόλης της Καβάλας θα εκτελεί συνταγές των ασφαλισμένων στελεχών του Στρατού. 

Η παραπάνω ενέργεια δείχνει ότι το Δ'ΣΣ εκτός από την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται, δίνει και ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της μέριμνας των στελεχών με το οποίο ο Στρατηγός Διοικητής του Σχηματισμού Γεώργιος Καμπάς ασχολείται προσωπικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.