Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Οι στρατιωτικοί ξανά στο στόχαστρο της τρόϊκας! Γιατί ξενύχτησαν στο ΥΠΕΘΑ

Ξημερώματα Παρασκευής πολλά γραφεία στο ΥΠΕΘΑ ήταν φωτισμένα. Σε κάποια μάλιστα τα φώτα άναψαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες! Προς τι το ξενύχτι; Η νέα “στοχοποίηση” των ΕΔ από την τρόϊκα!
Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται κρίσιμα ξανά για το νέο Ειδικό Μισθολόγιο ,γιατί οι “τροϊκανοί” ζήτησαν ξανά όσα στοιχεία είχαν ζητήσει και πάρει πριν από περίπου ένα χρόνο!


Γιατί τα ζητάνε;
Θα τα επανεξετάσουν μέσω μιας “φόρμας” που έχουν έτοιμη!
Οι…φόρμες των “τροϊκανών” ποτέ δεν βγάζουν θετικά αποτελέσματα.Αυτό είναι γνωστό.
Στο ΥΠΕΘΑ σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός! Κάποιοι αξιωματικοί που έχουν σχέση με τα οικονομικά κλήθηκαν να μπουν στο ΥΠΕΘΑ για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία.Πόσοι υπηρετούν, ποιες είναι οι αποδοχές τους, από ποιες σχολές προέρχονται, οικγενειακή τους κατάσταση και μια σειρά άλλων στοιχείων.
Υπενθυμίζουμε ότι Καμμένος-Βίτσας έχουν διαβεβαιώσει αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες μειώσεις στις αποδοχές των στρατιωτικών.


Σε κάποιες από τις δηλώσεις έχει γίνει αναφορά και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επίσης φέρεται να μην συζητά ενδεχόμενο οποιασδήποτε μείωσης στους στρατιωτικούς.
Για να δούμε πως θα λήξει αυτό το “ματς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.