Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

“Σιδερένια” Αρχιλοχίας η Βασιλική Πλεξίδα που γλίτωσε από τη συντριβή του ΧΙΟΥΙ!

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είναι η μόνη που επέζησε από την πτώση του Χιούι στην Ελασσόνα. Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι την βρήκαν έξω από το ελικόπτερο.

Ένα σενάριο που όμως αποκλείεται από πηγές του ΓΕΣ είναι η Αρχιλοχίας να πήδηξε από το ελικόπτερο πριν αυτό συντριβεί. Το πιθανότερο όπως λένε οι ίδιες πηγές είναι η Αρχιλοχίας να στάθηκε τυχερή και να γλίτωσε λόγω του σημείου στο οποίο βρισκόταν εντός της καμπίνας του ελικοπτέρου. Όπως και να ΄χει σώθηκε, η ζωή της είναι εκτός κινδύνου κι ελπίζουμε η ανάρρωσή της να είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα.

Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο facebook οι τέσσερις άτυχοι στρατιωτικοί μας που σκοτώθηκαν και η Αρχιλοχίας που είχε πραγματικά Άγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.