Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Στην τελική ευθεία για τις μεταθέσεις στο ΣΞ. Από μέρα σε μέρα οι ανακοινώσειςΟλοκληρώνονται τα συμβούλια μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φετινής διαδικασίας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ήδη τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου που διανύουμε πραγματοποιούνται τα τελευταία συμβούλια μεταθέσεων που αφορούν σε βαθμούς κατώτερων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών,  τα οποία στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται και απομένει η ανακοίνωση των μεταθέσεων. 
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ΓΕΣ -μετά τις οδηγίες και το προσωπικό ενδιαφέρον του Αρχηγού Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος όπως φαίνεται κερδίζει και το στοίχημα των μεταθέσεων - προχωράει τη διαδικασία με γρήγορους ρυθμούς όπως και πέρυσι που χαρακτηρίστηκε χρονιά ρεκόρ για τις μεταθέσεις.

Ήδη το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη και τις οικογένειές τους είναι θετικό, το οποίο αποτυπώνεται και στα μηνύματα που λαμβάνει το kranosgr για τη φετινή διαδικασία, αφού νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τα στελέχη θα μπορέσουν να κάνουν με άνεση τον προγραμματισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.