Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Οχυρό ΙστίμπεηΟ Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, σήμερα Παρασκευή 7 και αύριο Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες. 
Ο ΑΝΥΕΘΑ, σήμερα Παρασκευή, απηύθυνε χαιρετισμό στο σεμινάριο της 
AUSA "Doing business with the US Government”, το οποίο πραγματοιήθηκε στη ΛΑΦΘ, και το διοργάνωσε το Ελληνο – Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Συμμετείχαν σε αυτό εκπρόσωποι ελληνικών αμυντικών και άλλων βιομηχανιών. Το πρώτο ανάλογο σεμινάριο διοργανώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. Στόχος αυτών των δράσεων, είναι η προώθηση και η ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας. Με το σημερινό σεμινάριο, που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (με την αρμόδια Διεύθυνση, τη ΓΔΑΕΕ), δίνεται η ευκαιρία στις εγχώριες αμυντικές και άλλες βιομηχανίες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες προμηθειών του Δημόσιου τομέα των ΗΠΑ. 

Στη συνέχεια ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε την 71η Α/Μ Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή της και παρακολούθησε εκπαιδευτική δραστηριότητα. Το απόγευμα στο Κιλκίς, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες. 
Αύριο Σάββατο θα επισκεφθεί το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες και θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη μάχη των οχυρών κατά τη γερμανική εισβολή που ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 1941.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.