Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Το ενδιαφέρον του Αρχηγού ΓΕΣ για τους συμμαθητές του άτυχου Υπολοχαγού Κων/νου Χατζή


Μια ξεχωριστή ανθρώπινη στιγμή κατέγραψε ο φακός του kranosgr, στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας του άτυχου Υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στη Φαλάνη της Λάρισας. 
Ήταν την πιο δύσκολη ώρα κατά την οποία συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τη σωρό του Υπολοχαγού και εξέρχονταν από την εκκλησία. Κάποια στιγμή διακρίναμε να βγαίνει με δάκρυα στα μάτια ένας Υπολοχαγός του Πεζικού ο οποίος πέρασε μπροστά από τους επισήμους. Ο Υπολοχαγός έπεσε στην αντίληψη του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή από τον οποίο δεν ξεφεύγει στην κυριολεξία τίποτα. Άμεσα ο Αρχηγός έδωσε εντολή στον Υπασπιστή του ο οποίος και φώναξε το νεαρό Υπολοχαγό. Αφού συνομίλησε για λίγο μαζί του και με το Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο Αρχηγός παρουσίασε το στέλεχος στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και στον Υπουργό Εθνικής  Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Όπως διαπιστώσαμε καταγράφοντας τις εικόνες για το ρεπορτάζ ο Υπολοχαγός ονομαζόταν Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος και ήταν συμμαθητής (ΣΣΕ 2010) και πολύ στενός φίλος του αδικοχαμένου χειριστή του Ελικοπτέρου Κώστα Χατζή. Η συγκίνηση σ' αυτές τις δύσκολες ώρες μεγάλη όπως μεγάλο και το ενδιαφέρον του Αρχηγού για τα στελέχη του ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.