Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Τι εντυπωσίασε τον Υπουργό Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά στο Δ'ΣΣΟλοκληρώθηκε πριν μία ώρα περίπου η επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, στην έδρα του Δ'ΣΣ στην Ξάνθη. Ο κύριος Παππάς ξεκίνησε σήμερα το πρωί την περιοδεία του στην Θράκη, επισκέφθηκε το Δ' Σώμα Στρατού και συναντήθηκε με το Στρατηγό Διοικητή Γεώργιο Καμπά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, πέρα από το εθιμοτυπικό σκέλος της επίσκεψης, ο κος Παππάς ενημερώθηκε διεξοδικά από το Στρατηγό και τους επιτελείς του για το ρόλο και τις δραστηριότητες ενός από τους πιο μάχιμους σχηματισμούς της χώρας. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο κος Παππάς αναχώρησε από το στρατηγείο απόλυτα ικανοποιημένος από την υποδοχή και τη φιλοξενία του Στρατηγού, ενώ ως Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, εντυπωσιάστηκε από την ενημέρωση που του έγινε περί της χρήσης των ψηφιακών εφαρμογών του Δ' ΣΣ.
Αυτή την ώρα ο κος Παππάς επισκέπτεται τη Σταυρούπολη της Ξάνθης.
Δείτε αποκλειστικές φωτό του kranosgr, καθώς και το μήνυμα του Υπουργού που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την επίσκεψη στο Δ'ΣΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.