Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Γενικός Χειρουργός παντός καιρού!


Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Γενικούς Χειρουργούς του Ελληνικού Στρατού. Έχει σώσει στην κυριολεξία με τις γνώσεις και τις τεχνικές του αρκετά στελέχη και όσοι έτυχε να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και τον εμπιστεύθηκαν χειρουργικά, τον ευγνωμονούν.

Πρόκειται για το Διευθυντή Χειρουργικής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Αντισυνταγματάρχη Νίκο Ξηρό. Εξαίρετος επιστήμονας και Αξιωματικός, εξωστρεφής ως άνθρωπος και ακέραιος χαρακτήρας, βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο όποτε και αν χρειαστεί κάποιος τη βοήθειά του. 

Χθες Σάββατο του Λαζάρου είχε επιφορτιστεί και ως τελετάρχης Αξιωματικός με τη διοργάνωση του Μνημοσύνου υπέρ πεσόντων Στρατιωτικών του Υγειονομικού. Όλα λειτούργησαν με ''χειρουργική ακρίβεια'' και οι πάντες, παρευρισκόμενοι επίσημοι και πολίτες είχαν να πουν τα καλύτερα για την τελετή που φέρει την υπογραφή Ανχης Νίκος Ξηρός!

Διαβάστε το ιστορικό του 404 ΓΣΝ Λάρισας που μοιράστηκε για πρώτη φορά στους παρευρισκόμενους σε μορφή φυλλαδίου:


nosokomeio (1) by kranosgr on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.