Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Λιτός ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου στη ΣΕΤΤΗΛ ΠύργουΜε μία λιτή εκδήλωση, υπό το συναισθηματικό βάρος της πρόσφατης απώλειας 4 στελεχών και ενός οπλίτη, σε δύο τραγικά δυστυχήματα που έλαβαν χώρα στη Μαλακάσα και το Σαραντάπορο,  εορτάστηκε ο Προστάτης του Στρατού Άγιος Γεώργιος στο Στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο.


Στην ανάγνωση της Ημερησίας Διαταγής του κ. Αρχηγού ΓΕΣ, Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή, τονίστηκε ότι "πρέπει ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη των στελεχών μας που έπεσαν στο καθήκον, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε το έργο μας με υψηλό ηθικό, αποφασιστικότητα και προσήλωση στην αποστολή μας".
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Στρατοπέδου και με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου που έψαλαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
settil1
settil2
settil3


settil4
settil5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.