Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Κοντά στην τοπική κοινωνία της Θράκης ο νέος Δκτης του Δ'ΣΣ Αντγος Γεώργιος Καμπάς

Ευχαριστήρια επιστολή από το Δροσερό για παροχή ιατρικής φροντίδας του σχηματισμού προς τους κατοίκους

Οι συνεχείς δράσεις του Σ.Στρατού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού, αναγνωρίζονται έμπρακτα από την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα σε περιοχές όπου ζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Παρακάτω παρατίθεται ευχαριστήρια επιστολή του 15 κ 20 Δημοτικού σχολείου Δροσερού, από τις οποίες για λόγους προσωπικών δεδομένων έχει καλυφθεί η ταυτότητα των συντακτών. Το Σ.Στρατού τους ευχαριστεί Δημόσια για αυτή την αναγνώριση και δεσμεύεται για την συνέχιση της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία της ακριτικής Θράκης, όπου και όποτε ζητηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.