Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του τομέα άμυνας του Ποταμιού στην ΓΔΑΕΕΚλιμάκιο του Τομέα Άμυνας του Ποταμιού αποτελούμενο από τον πολιτικό υπεύθυνο Γιώργο Τσιτσιλιάνο και τον εμπειρογνώμονα Χρυσόστομο Ζάκα επισκέφθηκε χθες τη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), όπου τους υποδέχτηκε ο διευθυντής αντιναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Τομέας Άμυνας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα, τα προβλήματα της αμυντικής βιομηχανίας καθώς και για τη νέα πολιτική της ΓΔΑΕΕ αναφορικά με τη διαχείριση και τον προγραμματισμό των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με από κοινού δέσμευση να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και ενημέρωση στην εξέλιξη υλοποίησης και στον προγραμματισμό των συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.