Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των νεκρών στελεχών στο Νοσοκομείο Λάρισας


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά η διαδικασία μεταφοράς των σορών των τεσσάρων άτυχων στελεχών του Στρατού Ξηράς που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί μετά από την πτώση του Ελικοπτέρου Χιούι στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας. 


Οι σοροί των 4 Αξιωματικών Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη Υποδιοικητή 1ης Στρατιά, Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, Διευθυντή ΔΙΠΑ 1ης Στρατιάς και των χειριστών του Ελικοπτέρου Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή.


Εκεί βρέθηκε και το kranosgr όπου παρακολούθησε την διαδικασία μεταφοράς. Παρών στο νοσοκομείο από την 1η στιγμή ο Δκτης της 1ης  Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Δκτης της 1ης Μεραρχίας στη Βέροια Γεώργιος Βύνιος, ο Ταξίαρχος της 1ης ΤΑΞΑΣ Γεώργιος Μαντζουράνης, Αρχίατρος του 404 ΓΣΝ και άνδρες της Στρατονομίας.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να φθάσει στο χώρο του νοσοκομείου σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος ήδη βρίσκεται στον τόπο του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.