Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ-Πεντάγωνο: Συναγερμός για ύποπτο δέμα στην αλληλογραφία


Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από φάκελο που εστάλη στο Πεντάγωνο και θεωρήθηκε ύποπτος κατά τη διαδικασία του ελέγχου.
Ο φάκελος, που προωθήθηκε μαζί με την αλληλογραφία και εντοπίστηκε στην πύλη του Πενταγώνου, θεωρήθηκε ύποπτος στη διαδικασία του αρχικού ελέγχου από το μηχάνημα X-Ray. Ψηλαφίζοντας το φάκελο, ένας στρατιωτικός εντόπισε κάτι που έκρινε ότι χρειάζεται νέο, πιο λεπτομερή έλεγχο και γι’ αυτό εκλήθη κλιμάκιο εξειδικευμένων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας που μεταβαίνουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρουν ότι στον ύποπτο φάκελο υπάρχει, κατά πάσα πιθανότητα, ένας δίσκος μνήμης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.