Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Το Ράδιο Αρβύλα στο ΓΕΣ! Επιτέλους λίγο “χακί χιούμορ”


Το ΓΕΣ έχει χιούμορ. Τουλάχιστον το Γραφείο Τύπου σίγουρα.Ελπίζουμε να “κολλήσει” και την ιεραρχία ψηλότερα. Στην σελίδα του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ, Νίκου Φανιού, “ανέβηκε” η σατιρική προσέγγιση της μανίας που έχουν τελευταία τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλλουν ρεπορτάζ σχετικά με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θετικό το γεγονός,ελπίζουμε να διατηρηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στις επιλογές της θεματολογίας τους,αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα ΄χει διάρκεια. Μακάρι να διαψευστούμε.





Ο Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός “ανέβασε” το σατιρικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα του Antenna,στη σελίδα του Εκπροσώπου ΓΕΣ στο facebook. Για τα ελληνικά δεδομένα,με τις αποστεωμένες απόψεις που ακόμη δυστυχώς έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στο στράτευμα μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την επιλογή ακόμη και ως “επαναστατική”. Εμείς θα αρκεστούμε να την χαρακτηρίσουμε ορθή κι ελπίζουμε σε περισσότερο “χακί χιούμορ”.







ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%b2%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.