Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Η Κυριακάτικη αγαπημένη συνήθεια των Στρατιωτικών


Κάθε Κυριακή αποκτά όλο και μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό. Πρόκειται για την εκπομπή των ΕΔ ''Με Αρετή και Τόλμη'', η οποία έχει γίνει η αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια των στρατιωτικών και όχι μόνο. 


Την εκπομπή, η οποία είναι η μοναδική στο είδος της στην Ελληνική Τηλεόραση, παρουσιάζει η έμπειρη συνάδελφος στο Στρατιωτικό Ρεπορτάζ Αλεξία Τασούλη, η οποία και την οποία έχει αναβαθμίσει σημαντικά.


Η εκπομπή  που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 στις 11 το πρωί, καλύπτει θέματα που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως και θέματα διεθνούς αμυντικής πολιτικής και διπλωματίας με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.