Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή για Ανταλλαγή Ευχών με την Ευκαιρία του Αγίου ΠάσχαΟ Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποιεί επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία του Αγίου Πάσχα. Ειδικότερα έχει επισκεφθεί:-Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου, το Στρατόπεδο «ΚΑΠΟΤΑ» στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό Μονάδων της ΑΣΔΥΣ (791 ΤΕΦ, 725 ΤΜΧ, 745 ΒΜΧ, 784 ΤΜΕ, 306 ΣΠ, ΤΥΛΠ) και το ΤΕΝΞ.

-Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, τη Διοίκηση Κέντρων Εκπαίδευσης στην Τρίπολη (ΔΙΚΕ – IV MΠ) και το Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στη Σπάρτη.

-Τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, την 13 Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων, την Στρατονομία και την Σχολή Ξένων Γλωσσών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.