Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Η επέτειος της μάχης στα Οχυρά της Θράκης. Με μήνυμα αντιφασιστικό

Με κάθε κάθε επισημότητα γιορτάστηκε σε Νυμφαία και Εχίνο η επέτειος της Μάχης των Οχυρών, τον Απρίλιο του 1941, υπό την διοργάνωση του Δ’ Σώματος Στρατού.  

Η κεντρική τελετή πραγματοποιήθηκε στη Νυμφαία Ροδόπης παρουσία των αρχών της περιοχής όπου ο Διοικητής του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στην ομιλία του τόνισε τη σημασία της μάχης για την έκβαση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, την παροιμιώδη γενναιότητα των Ελλήνων αλλά και το σαφή αντιφασιστικό χαρακτήρα της αντίστασης απέναντι στους ναζί κατακτητές. Ακολούθησε επίσκεψη των επισήμων και των ανθρώπων της περιοχής στο οχυρό, όπου τους ξενάγησε ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.