Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Πρωτοβουλία του A/ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή για τον Υπασπιστή τουΜια πρωτοβουλία του νέου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφάνή, που εντυπωσίασε και σχολιάστηκε πολύ θετικά, ήταν η απόφασή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΓΕΣ, ο ένας εκ των δύο υπασπιστών του να προέρχεται από τα Σώματα του ΣΞ και όχι από τα Όπλα.

Έτσι λοιπόν ο Αρχηγός ζήτησε από τους διευθυντές των Σωμάτων να του προτείνουν από έναν αξιωματικό με βαθμό Λοχαγού προκειμένου να επιλέξει τον συνεργάτη του, μετά από συνέντευξη, εκ των οποίων επελέγη ο Λοχαγός (ΤΧ) Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 14/04/2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.