Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Αλεξάνδρεια:Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού


Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο
Αλεξάνδρειας Ημαθίας την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στις 11.00π.μ.
Παραδίδων Δκτης ο Σχης(ΑΣ) Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος και παραλαμβάνων ο Δκτης Σχης(ΑΣ) Σουλτανίδης Δημήτριος. Ο Δκτης Σχης(ΑΣ) Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος αναλαμβάνει καθήκοντα Επιτελάρχη στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας
Το νέο Δκτη Σχη (ΑΣ)Δημήτριο Σουλτανίδη παρουσίασε ο Διευθυντής ΔΑΣ Ταξίαρχος Ηλιόπουλος Χρήστος Τίμησε με την παρουσία του την Τελετή παράδοσης - παραλαβής και ο Δκτης 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος Μαντζουράκης Γεώργιος.
Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης,ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Αντιπύραρχος Αμανατίδης Ιωάννης, ο Δκτης του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Αστυνόμος Α΄ Κυριακίδης Νικόλαος κ.α.
Eπίσης στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές του 3ου ΤΕΑΣ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.