Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Συλλυπητήρια της ΠΟΜΕΝΣ

   
 Έκφραση Συλλυπητηρίων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο θάνατο των τεσσάρων (4)  Αξιωματικών οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες τους, στην Αεροπορία Στρατού, στους συναδέλφους και φίλους των πεσόντων εν τη εκτελέσει του καθήκοντος εν ενεργεία συναδέλφων.
   
Τιμή και δόξα στους πεσόντες ήρωες.

Αιωνία η μνήμη σας.

         

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

              Ο                                               Ο                                                  Ο
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                   ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΛΥΡΗΣ                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
      Επγός (ΥΔΚ)                          Ανθσγος (ΤΣΕ)                                Λγος (ΠΖ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.