Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

“Ήθελε να αγοράσει μνήμα στο χωριό του”! Μιλά ο ξάδελφος του Υποστράτηγου Τζανιδάκη

Ως «αξιόλογο αξιωματικό και άνθρωπο που αγαπούσε τον τόπο του» περιγράφει τον υποστράτηγο Γ. Τζανιδάκη που έχασε τη ζωή του στο ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, ο ξάδελφός του και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ελεύθερνας, Μανώλης Τζανιδάκης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τζανιδάκης αναφέρθηκε στις «μεγάλες βλέψεις» που είχε για το υπόλοιπο του βίου του ο ξάδελφος και συντοπίτης του, «δεδομένου ότι μας έλεγε συνεχώς ότι επιθυμεί να γυρίσει πίσω και να ασχοληθεί με τη γη του πατέρα του. Πάνω από 300 ήταν οι ελιές που μόλις φέτος φύτεψε. Έκανε όνειρα.
Σχεδίαζε μάλιστα άμεσα την αγορά μνήματος στο κοιμητήριο του χωριού, γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους μας φίλους και συγγενείς».

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεύθερνας, δήλωσε επίσης ότι ο υποστράτηγος Τζανιδάκης, διακρινόταν από καλοσύνη «αλλά και ένα αστείρευτο χαμόγελο, το οποίο ήταν και το σήμα κατατεθέν πέρα της αξιοσύνης του στο στράτευμα, όπου άφησε το στίγμα του ως επίλεκτο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων».
Το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Ελεύθερνας, σε ψήφισμά του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του εκλιπόντος, ενώ επίσης αποφάσισε να προβεί στη μνήμη του, και σε δωρεά χρηματικού ποσού 100 ευρώ στον σύλλογο «Αγάπη». Πάνω από τριακόσιες ελιές είχε φυτέψει φέτος στην Ελεύθερνα ο υποστράτηγος Γ. Τζανιδάκης, που έχασε τη ζωή του μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού χθες το πρωί, μιας και στόχευε να επιστρέψει στον τόπο του, το χωριό Ελεύθερνα στο Ρέθυμνο, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μανώλης Τζανιδάκης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεύθερνας και ξάδερφος του υποστρατήγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.