Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Το Δ΄ΣΣ εκπαιδεύει το νέο αίμα του Στρατού μας



Μια πραγματικά εντυπωσιακή άσκηση εκτελέστηκε στο Πετροχώρι Ξάνθης, στο πλαίσιο της βασικής εκπαίδευσης των Ανθυπιλάρχων και Ανθυπολοχαγών (ΥΓ). Η άσκηση η οποία οργανώθηκε και εκτελέστηκε από την XXV ΤΘΤ σε συνεργασία με τα σχολεία εφαρμογής των εκπαιδευομένων, εκτελέστηκε σε συνθήκες που προσομοιάζουν αυτές του πεδίου της μάχης και επέδειξε για ακόμη μια φορά το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των στελεχών μας.   



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.