Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Ο Τσίπρας μοίρασε... άδειες στους ναύτες που του έσπασαν το αυγό - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Κέρκυρα μαζί με την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά, για να γιορτάσει τις ημέρες του Πάσχα.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Αναστάσιμη λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, ενώ σήμερα επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας και μοίρασε… άδειες σε όσους ναύτες του έσπασαν το αυγό!

Στη συνέχεια μάλιστα, θυμήθηκε και τη δική του θητεία στο ναυτικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «η καλύτερη θητεία».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.